Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu enKáCsa Audió Kft. – Alapítva 1995


A budapesti KáCsa Audió Kft 1995-ben alapított, családi tulajdonú cég és márkanév. A hifi és high end audió/videó piacon valamint OEM gyártásban dolgozunk.

Belföldön a KáCsa Audió Kft. már sok éve kizárólagos magyar forgalmazója olyan világszinten elismert márkáknak, mint a Neotech (Tajvan), Furutech (Japán), AudioQuest (USA) és LessLoss kábelek (Litvánia), valamint Soundcare rezgéscsillapító tüskék (Norvégia).

Saját KáCsa® márkanevünk alatt hifi és A/V kábelek, aranyozott, ezüstözött és ródium bevonatú csatlakozók széles termékcsaládját kínáljuk és forgalmazzuk.

OEM kábeleket és csatlakozókat fejlesztünk és készíttetünk, ipari megrendelőinknek, emellett házon belül végzünk kábelek készítését magasan képzett, kivételesen tehetséges szakembereinkkel.

Főbb termékköreink:

Ródium, arany és ezüst bevonatú csatlakozók

Különféle RCA, XLR és banándugó csatlakozók extrém széles kínálata

Kimagasló minőségű OFC, SPC és OCC kábelek

Összekötő-, videó-, digitális- és hangfal kábelek

Egyedi adapterek

OEM termékfejlesztés, gyártás és összeszerelés

Első kelet-európai cégként váltunk a német HIGH END SOCIETY® bejegyzett tagjává 2006-ban és részt vettünk a legjelentősebb nemzetközi kiállításokon az Audio/Video iparágban.


Impresszum


KáCsa Audió Kft.
1164. Budapest
Rádió utca 1.

Ügyvezetők a KáCsa Audió Kft. képviseletében: Pillis Ágnes és Pillis Zsuzsa

Bejegyezte: FŐVÁROSI CÉGBÍRÓSÁG, Bp.

Cégjegyzék szám: 01-09-667241

Adószám: 12338670-2-42

Felelősségvállalás
A KáCsa Audió Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon történő elírási hibákért, a weboldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. Valamint fenntartja magának a jogot a szolgáltatás és a weboldal tartalmának törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére.