Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu enA KáCsa Audió az általa forgalmazott termékek értékesítésén kívül az alábbi szolgáltatásokkal áll az Önök rendelkezésére.

Audió kábelek, csatlakozók, hifi eszközök hazai kis- és nagykereskedelme

Kábel bolt, amelynek küldetése, hogy a kezdő és haladó hifi/házimozi felhasználókat egyaránt kiszolgálja, ugyanakkor a professzionális, stúdió/színpadtechnikai és egyedi installációs vállakozásoknak is minőségi forrást biztosítson. Ezek vagyunk mi. Európa-szinten ritkaság, hogy egy szaküzlet audió-videó kiegészítőkre specializálódjon úgy, hogy közben saját műhellyel és barátságos technikus személyzettel egyedi szereléseket, szaktanácsadást is vállaljon. KáCsa, AudioQuest, Astell & Kern (mobil hifi), Bennic (kondenzátorok), Cardas, Furutech, Lessloss, Neotech, Soundcare (tüskés alátétek hifi komponensekhez és hangfalakhoz)  márkák teljes termék kínálatának hazai kis- és nagykereskedelmét végezzük.

Hifi és high end kábelek, csatlakozók forgalmazása és szerelése

Ha épp most vásárolt egy hangrendszert és ahhoz illeszkedő színvonalú kábelezést keres, vagy meglévő eszközeinek teljesítményét szeretné termékeinkkel optimalizálni, akkor igyekszünk az Ön eszközeivel legjobban működő megoldást javasolni. Ha a kábel még menthető, akkor gyakran javításban, vagy régi/sérült csatlakozók újra cserélésében is tudunk segíteni.

Otthoni és irodai környezetben strukturált audió-videó kábelezés tervezése és kivitelezése

Nemcsak otthoni hifi és házimozi felhasználók választják termékeinket. Egyedi installációk, stúdió és színpadtechnikai cégek, vendéglátóipari vállalkozások is rendszeresen fordulnak hozzánk, ha minőségi jeltovábbítást szeretnének képmegjelenítők, beltéri vagy kültéri hangszórók számára.

HDMI és UTP/CAT kábelek helyszíni szerelése

Technikus kollégáink segítenek a helyszínen felszerelni projektor/televízió/egyéb képmegjelenítő számára behúzott HDMI vagy helyi hálózati Ethernet kábeleket, amennyiben szükséges.

Hifi, házimozi, multimédia rendszerek kábelezésének felmérése, tervezése

Minél magasabb minőségű egy otthoni zenehallgatásra/filmnézésre összeállított"lánc", annál jobban kimutatja a környezeti interferenciákból, zajokból, gyenge kábelezésből eredő hiányosságokat, zavarokat. Segíthetünk Önnek optimális döntést hozni, amennyiben kiegyensúlyozott, valódi tudásának megfelelő rendszert szeretne élvezettel használni.

Valamennyi kábelt igény szerinti hosszban szereljük készre

Egyedi hosszúságú vagy speciális csatlakozós kábelek készítését is vállaljuk saját műhelyünkben. Ezzel olyan költségkímélő, illetve teljesítmény javító variációs lehetőségek nyílnak meg, amelyeket a hagyományos kábel gyártó cégek nem, vagy csak nehezen tudnának biztosítani.

Kábelek bejáratását is vállaljuk, az ehhez szükséges eszközzel is rendelkezünk!

Ha kihagytunk valamit a felsorolásból, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, valószínüleg tudunk rá megoldást :)