Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Hálózati csatlakozó

Hálózati csatlakozók audió készülékekhez

Hifi/házimozi tápellátásra tervezett elosztókon/tápszűrőkőn, erősítőkön és forrás készülékeken alapvető alkatrész a hálózati csatlakozó. Legyen szó készülék dugóról, falba vagy készülékbe süllyeszthető IEC aljzatról, vagy kábelre szerelhető Schuko csatlakozóról: különféle rendszerekhez más és más kategóriákra van igény. Igyekeztünk úgy összeválogatni kínálatunkat, hogy a megfizethető és a csúcs kategóriát képviselő termékek egyaránt megtalálhatóak legyenek benne.

Elektromos csatlakozók és aljzatok szerepe a jobb hangzásban

A hálózati dugók minősége a fizikai/mechanikai kiviteltől, a vezetőanyag tisztaságától és bevonatától (arany, ródium stb.) egyaránt függ. Az olcsóbb típusok általában vékonyabb kábelt fogadnak és műanyag házból készülnek. A komolyabb modellek esetében forrasztás nélkül, csavarozással rögzíthetők a vezető szálak. A legmagasabb minőségű hálózati csatlakozó típusok (pl. Furutech) esetében rezgéscsökkentő szerkezetet és piezo-elektromos hatású anyagokat is alkalmaznak, hogy kevesebb elektromágneses zaj és vibráció érje a továbbítandó jelet.

Hálózati dugó vásárlás előtt jó tudni

A hálózati csatlakozók minőségi szintjei ugyanolyan rendszer szerint épülnek fel, mint bármely más audió csatlakozó termékcsaládé. Nemcsak a minőség, hanem a fizikai paraméterek is számítanak. Vásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy az Ön által kiszemelt csatlakozó kompatibilis-e a hozzá szánt kábel méreteivel? Javasolni szoktuk az arányok betartását is, például belépő kategóriás kábelhez nem célszerű high end csatlakozót illeszteni. Ugyanakkor a fordítottja is igaz, vagyis a topkategóriás kábelezés minőségi csatlakozókkal lesz igazán egyensúlyban.

Ha szereléssel kívánja megrendelni a csatlakozót, nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva)!

Top ajánlat

Hálózati csatlakozó

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 90 termék Lista nézet: