Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Szerszám hifi kábelhez

Szerszámok videó és audió kábel készítéséhez 

A lenti termékkategóriában olyan kábelszerelésre szolgáló szerszámok találhatók, amelyeket hosszú évek óta a KáCsa Audió technikusai is elégedetten használnak. A megfelelő csípő- vagy krimpelő fogó használatával igényesebb, kényelmesebb és gyorsabb lehet a kábelszerelési procedúra. Legyen Ön akár lelkes amatőr hifi építő, akár tapasztalt kábelgyártó szakember, biztos lehet benne, hogy itt minőségi munkára alkalmas szerszámokat talál! 

Ugyanitt megtalálhatók a tetszőleges hosszúságú HDMI kábel készítésre szolgáló eszközeink is (HDMI krimpelőfogó és teszter). Amikor egyedi installáció során falba húzzák a vezetékeket és a dugót utólag kell a kábelvégre szerelni, telepítő szakemberek (vagy akár magánszemélyek) gyakran hálásak ezekért a kiegészítőkért! 

Megjegyzés: A HDMI kábel tesztelő műszer és a HDMI krimpelőfogó adatlapján, a “LETÖLTÉSEK” fülre kattintva elérhető a HDMI kábelszerelési útmutatónk magyar és angol változata is! A HDMI kábel készítéshez szükséges eszközöket előzetes egyeztetést követően kikölcsönözheti tőlünk! A bérlés folyamatával kapcsolatban kérjük, érdeklődjön szaküzletünkben! 

Top ajánlat

Szerszám hifi kábelhez

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 3 termék Lista nézet:
  • A minőségi munkához minőségi szerszám kell! Az Olaszországban készült Piergiacomi TR-30 csípőfogó évtizedek óta alapkelléke a KáCsa Audió műhelynek is. Max. 1,3 mm vastagságig minden rézdrótot elvág, rugós nyelén pedig gumírozott borítás teszi kellemessé a hasznosat....
    4 990 Ft
    Tovább
  • Szerelhető HDMI kábel csatlakozójának rögzítéséhez alkalmas, professzionális krimpelő szerszám. Segítségével a HDMI-M típusú csatlakozót lehet gyorsan és biztonságosan felszerelni tetszőleges hosszúságban megvásárolható (KCS-HDMI) kábelünkre....
    41 190 Ft
    Tovább