Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Cardas

A Cardas kábele magába foglalja a Golden Ratio, Constant Q, Cross-Field, tiszta Litze-réz vezető technológiákat, illetve eljárásokat. De miért kéne használnom? Mit fog csinálni a rendszeremben?

Azt gondolnánk, hogy a kábel az csak kábel. Valójában egy high end audió kábelnek egyensúlyt kell képeznie az ellenállás, kapacitancia, induktivitás, konduktivitás, RF sugárzás és mechanikai rezgés, valamint szál interakció, magas szűrés, visszaverődések, elektronikus rezonancia, elnyelési faktorok, fázis torzítás, korrózió, áthallás és még tucat egyéb tényező számára. Mint high end kábelgyártó cég, a Cardas minden részletnek fontosságot tulajdonít a kábelekben, mérettől függetlenül.

A sztereó hangrendszerek teljesítménye függ az audió jel tisztaságától. Ha a kábel, amely minden komponens közé bekerül, saját hanggal rendelkezik, akkor az audió jel eltorzul. A Cardas olyan vezetőt alkotott, amely elnyeli vagy kioltja a zajt, amelyet az áram hullámzás okoz, azáltal, hogy progresszív rétegekbe igazította a vezető szálakat, hogy ne legyen közös rezonáns többszörös. Ez a vezető ugyanazt a matematikai arányosítást alkalmazza, amelyet azonos okból a legjobb koncerttermekben is használtak. A Fibonacci számsorozattal leírt és logaritmikus spirállal ábrázolt arányosság így lett hasznosítva: a Golden Section szál-geometria lényege, hogy a különálló rézszálakat úgy igazítják egymás mellé, hogy a soron következő szál „hangja” vagy „üteme” mindig irracionális legyen a szomszédos szálakéval. Ez a híres „néma vezető”, ez a Cardas vezetők csendje, amely egyedivé, zeneivé és tisztává teszi azokat.

Top ajánlat

Cardas

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 20 termék Lista nézet: