Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

USB csatlakozó

USB csatlakozók digitális audió kábel készítéshez

Kínálatunkban aranyozott bevonatú, fémházas USB-A és USB-B csatlakozók is találhatók, elsősorban USB-s D/A konverter és számítógép közti digitális összekötő kábel készítéséhez. A hagyományos, fröccsöntött műanyag fejes USB csatlakozóval szemben ezek kevesebb elektromágneses zavart engednek a jelbe, ugyanakkor az ideális működéshez minőségi vezetőanyagot tartalmazó, jól árnyékolt kábel ugyancsak szükséges. Utóbbi szintén található kínálatunkban, KCO-U-Cu és KCO-U-Ag néven!

Ha szereléssel kívánja megrendelni a csatlakozót, nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva) és pipálja be a ’szerelve kéri’ kockát!

Top ajánlat

USB csatlakozó

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 8 termék Lista nézet:

Hogyan szerelhető a KáCsa USB-A és USB-B dugó?

KáCsa USB A dugó (és B esetében) forrasztással működik a szerelés. Használható hozzá szinte bármilyen forrasztópáka, forrasztóónból mi a 2% ezüst tartalmút szoktuk javasolni. A dugó végén lévő fémnyelv úgy állítható, hogy biztonságosan megfogja a kábelt. Ebben a videóban megnézheti, hogyan szereljük össze saját USB kábeleinket. Megjegyzés: ez az oldal csak a mágneses és szerelhető USB csatlakozókat tartalmazza. Ha ön adapter, vagy toldó iránt érdeklődne, akkor webshopunk másik kategóriájában érdemes körülnéznie.

Miért nincs szerelhető USB-C csatlakozónk?

Sokféle alkatrész található nálunk, miért pont ez hiányzik? Type-C aljzat bonyolultabb belső felépítésű csatlakozót igényel, mint egy hagyományos B típusú USB aljzat. Néhány mm területen kell megforrasztani a kompakt C csatlakozót, amihez speciális forrasztó berendezés kell. Ugyanez érvényes a mini USB dugókra. Egyelőre nincs a műhelyünkben erre alkalmas szerszám. Hasonló okból nem szerelünk USB 3.1 kábeleket, azok gyártása gépekkel történik. Ám szerencsére a hifi komponensek (D/A konverterek), melyekhez USB A/B dugós kábeleinket valójában ajánljuk, az esetek döntő többségében B-típusú aljzattal rendelkező készülékek.

Egyedi USB kábel után kutat?

Tetszőleges hosszúságban rendelhető kábeleket kínálunk. Az elektronikai nagyáruházakban csak kész adatkábel (Hama stb.) típusok kaphatók. Ha túl rövid, toldani kell, ha hosszú, feleslegesen foglalja a helyet. Hifi készülékekhez optimális kábeleink hossza cm pontossággal kérhető. Ezzel megőrizhető a feleslegesen tekergő kábelek miatti rendetlenség és Önnek nem kell a feleslegért fizetnie. Válasszon a KáCsa Audió méterre kapható, kiváló minőségű OCC réz vagy ezüst vezetőjű USB kábelei közül (ugyanezek a modellek standard hosszúságokban, készre szerelve is megtalálhatók webáruházunkban)! Rendelését leadhatja kényelmes módon online, vagy személyesen, szaküzletünkben. Az USB A/B csatlakozókat felszerelheti Ön akár saját otthonában, vagy bízza a szerelést professzionális technikus kollégáinkra! 

Mágneses USB csatlakozó

Telefontöltő vagy tablet kábelek estében jellemzők a köpenysérülések és vezetőtörések. Kínálatunkban mágneses USB kábelek szintén találhatók, melyekhez a külön megvásárolható, micro, USB Type-C és Lightning csatlakozók ugyanebben a menüben találhatók. Fontos tudni, hogy a nálunk kapható mágneses USB type C kábelek nem alkalmasak laptop töltő célra és csak az USB 2.0 szabványnak felelnek meg. Elsősorban kisebb fogyasztású, hordozható eszközökhöz (pl. mobil) szolgálnak, fejükön kisméretű LED mutatja az aktív állapotot. Esetleges hátrányuk, hogy csak 1 m hosszúságban kaphatók.