Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Készülék aljzat

Készülék aljzatok hifi építéshez és javításhoz

Kínálatunkban különféle, készülékházba beépíthető tápaljzatok közül válogathat a belépő kategóriától a high end minőségig. Az általunk forgalmazott tápaljzat típusok világszerte bizonyítanak nívós hifi gyártók készülékeiben. A szabványos IEC C14 (ami a C13 típussal kompatibilis mama változat) aljzatok mellett C20-as verziót is kínálunk, ami praktikus lehet például tápelosztó építők számára. Az egyszerűbb KáCsa Audió készülék aljzatok megfizethető opciót jelentenek mindenkinek, aki hobbi céllal építene, vagy pl. csatlakozó sérülés miatt javítana hifi elektronikát. A Furutech termékei maximumra törekvő audiofilek, csúcsminőségű készülékgyártók igényeit képesek kielégíteni.


Mitől függenek a hifi IEC tápaljzat árak?

A zene vagy film lejátszáshoz használt audió/videókomponensek csatlakozójának minősége hasonló jellemzők által (pl. vezetőanyag tisztasága) befolyásolja az elektromos jel tisztaságát, mint a kábeleké. Az olcsóbb tápaljzatok forrasztós kivitelűek és egyszerűbb fémötvözet érintkezővel készülnek. A drágább készülékaljzatoknál egyre gyakoribb a csavarozással történő kábelrögzítés, a jobb minőségű fémanyagok (pl. ródium bevonatú réz érintkezők) és egyéb csillapító technológiák (pl. Furutech NCF) alkalmazása. A Furutech IEC csatlakozók és aljzatok esetében minden fémalkatrész átmegy az ún. Alpha eljáráson, amely minden mágneses töltést eltávolít az összes, aljzatban található érintkezőről és csavarról.

Megjegyzés: Jó tudni, hogy a tápkábel (és vele együtt a csatlakozók) hiába kiváló minőségű, hogyha az alap tápellátás nincsen megfelelően kontrollálva. Audiofil tápkábel készítésben és prémium aljzatokban tehát azután érdemes gondolkozni, ha az Ön Hi-Fi, vagy házimozi hangrendszerének tápellátása (pl. tápelosztó) az adott készüléklánc arányaival már megfelelő minőségi szintet képvisel!

Top ajánlat

Készülék aljzat

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 13 termék Lista nézet: