Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Fali konnektor

Fali konnektorok hifi tápkábelekhez

Kínálatunkban megtalálhatók a japán Furutech kiváló minőségű „Schuko”, azaz villásdugó-kompatibilis fali konnektorai. Ezek a falba, panelba vagy egyedi készítésű tápelosztókba beépíthető aljzatok képezik a végső simítást azoknak, akik hangrendszerük kábelezését és a hifi készülékláncnak biztosított tápösvényt már a kívánt szintig fejlesztették. A Furutech nem-mágnesezhető érintkezőkkel gyártott fali konnektorai az iparág egyik legjobb minőségű opcióját képviselik. Mechanikai értelemben túllépnek a hagyományos olcsó konnektorok színvonalán, de természetesen a szabványnak megfelelően, két pólust és földelést tartalmaznak.

Mitől függenek a hifi konnektor árak?

A legolcsóbb beépíthető tápaljzat típusok csak minimális peremmel rendelkeznek, ezek elsősorban DIY (egyedileg épített) tápelosztók építésére valók. A falba beépíthető konnektorok széles peremmel és belső szerkezetükkel strapabíróbbak, annak érdekében, hogy a (jellemzően vastag és nehéz) tápkábelek általi fizikai terhelést hosszú távon is kibírják. A drágább konnektorokban még nagyobb tisztaságú Alpha réz érintkezőket alkalmaznak és az előlapot rezgéscsillapító anyagokkal (pl. cink-magnézium, szénszál) egészítik ki. A legmagasabb minőségű elektromos hálózati aljzatok acéllemezes foglalattal készülnek és NCF formulát is tartalmaznak, amely a Furutech jelenlegi legfejlettebb, exkluzív (csak e márka termékeiben megtalálható) elektromágneses/mechanikus csillapító anyaga.

Megjegyzés: Jó tudni, hogy a tápkábel (és vele együtt a csatlakozók) hiába kiváló minőségű, hogyha az alapszintű kábelezés és tápellátás visszafogja a hangminőséget. Audiofil tápkábel készítésben és prémium aljzatokban tehát azután érdemes gondolkozni, ha az Ön Hi-Fi, vagy házimozi hangrendszerének összekötő kábelei és tápellátása (pl. tápelosztó) az adott készüléklánc arányaival már megfelelő minőségi szintet képviselnek!

Top ajánlat

Fali konnektor

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 11 termék Lista nézet: