Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Antenna kábel méterre

Kiábrándító az élmény, amikor a frissen vásárolt, nagy felbontású televízióját bekapcsolja és zajos, szemcsés képpel jelennek meg a tv csatornák. Ennél csak az bosszantóbb, amikor rádiót szeretne hallgatni és hiába rendelkezik minőségi hangfalakkal, a zene csak torz sziszegő zaj kíséretében szólal meg. Az ilyen jellegű problémát sokszor a gyenge minőségű, fillérekért kapható belépőszintű antenna kábel okozza. Egy kifinomult sztereó vagy házimozi rendszer tudását jelentősen visszafoghatja pár méter vezeték. Ha Ön is tapasztalja a fenti problémát, érdemes kicserélni az antenna kábelt jobb minőségűre.

Top ajánlat

Antenna kábel méterre

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 4 termék Lista nézet:

Antenna kábelek – megbízható márkák

Kínálatunkban megtalálhatja a Németországban gyártott, extrán (nem duplán, hanem négyszeresen árnyékoltKáCsa KCE-HDTV antenna kábelt, amely olcsóbb vetélytársait felülmúló kép vagy hangminőséget eredményez. Hátránya, hogy a négyszeres árnyékolás miatt kicsit merevebb, mint a filléres opciók, ezért szűk helyeken, élesen kanyarodó kábelcsatornákban nehezebb elvezetni, egy kis plusz helyet kell neki biztosítani. Maximalisták csemegézhetnek AudioQuest antenna kábel választékunkból. Az amerikai cég kábelei tisztább anyagú rézvezetőt tartalmaznak, ami rádióműsor hallgatásakor segít a dinamikusabb, tisztább hangzásban, tévénézés esetén pedig az élénkebb színek megjelenítésében.

Koaxiális antenna kábel vásárlás menete

A lenti terméklistában méterre kapható antennakábelek közül válogathat. Ez azt jelenti, hogy Ön döntheti el, milyen hosszúságot szeretne. A termékre kattintva, annak oldalán egy bekeretezett mezőbe írja be, hogy mekkora legyen a levágott vezeték! Centiméteres pontossággal beírható a kívánt méret. Egy dobra általában legfeljebb 100 méter antennakábel fér el, tehát egyetlen darabban maximum ilyen hosszúságot rendelhet. A termék oldalán a raktárkészlet elérhetőségét is feltüntetjük. Ha van raktáron, akkor a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül szerződött futár partnerünk kiszállítja Önnek antenna kábelét, Magyarország egész területén. Külföldre is szállítunk, ezesetben a fuvardíj és a szállítási határidő változik.

Milyen FM antenna csatlakozók és márkák ajánlottak?

Kínálatunkban AudioQuest és KáCsa márkájú, aranyozott csatlakozó típusok találhatók. A KCE-HDTV koax kábel szereléséhez kifejezetten a fémházas KáCsa F sorozat ajánlott, mely teflon szigetelést tartalmaz. A webshopban található aranyozott csatlakozók között csavarozással vagy forrasztással szerelhető kivitel is elérhető. Aktuális koax dugó választékunk itt tekinthető meg.

Egyedi koaxiális antenna kábel vásárlás F dugó szereléssel

Ha csatlakozóval szerelve szeretne egyedi kivitelű (akár hosszabbító kábel szerelését is vállaljuk) kábeltípust rendelni, válasszon egy szimpatikus modellt a koax aljzat és dugó választékból! Megkönnyíti a választást, hogy a dugók oldalán megjelöljük a kompatibilis termékeket. Az antenna csatlakozó oldalán lévő "szerelve kéri?" mezőnél jelölje be az "Igen, kérem" opciót, ha azt szeretné, hogy az antennacsatlakozó legyen rászerelve a kábelre!

Készre szerelt antennakábelt szeretne?

Fontos, hogy a fentebb felsorolt kábelek csatlakozóvéget még nem tartalmaznak. Ha csatlakozókat is szeretne a koaxiális kábel mellé, akkor tekintse meg tv csatlakozó választékunkat! A "TV, Antenna Kábel" menüpontban már előre megszerelt kábeleket talál. A webshopban szereplő, előre megszerelt antenna kábelek 1,5 m és 3 m, valamint 5 m hosszúságban rendelhetők. Annak sincs akadálya, hogy a termék 5m helyett 4 vagy 6 méteres legyen. A hosszúság 10 m is lehet akár, gyakorlatilag szinte bármilyen méret lehetséges. Ahogy fentebb írtuk, Ön a webshopon keresztül tetszőlegesen is megadhatja a kívánt hosszúságot. Ha nehezen boldogul a webáruház felületén, segítünk választani az alábbi módokon: személyesen szaküzletünkben, telefonon vagy e-mailen keresztül!