Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu enKáCsa® Audió Kft. egy családi vállalkozás és KKV, 1995-ben alakult Budapesten, Magyarországon. A High Fidelity, high-end audió / videó kábel és csatlakozók piacán és az OEM összeszerelési üzletágon dolgozunk. Sok világhírű márkát forgalmazunk, az alábbiakat.
​Saját KáCsa márkanév alatt széleskörű HiFi és A/V kábeleket kínálunk és forgalmazunk; Aranyozott, ezüstözött és ródiummal bevont csatlakozók, minden releváns HDMI® kábel, HDMI® elosztók, váltók és tartozékok. OEM-kábeleket és csatlakozókat fejlesztünk és gyártunk ipari ügyfeleink számára, és saját házon belüli kábelszerelvényt készítünk egy magasan képzett és rendkívül tapasztalt munkaerővel.

Bill Low (William E. Low) 1980-ban alapította az AudioQuest márkát, mely az elsők között kezdett kifejezetten a kábelek, kábelezés fontosságával foglalkozni, azokat fejleszteni. A felhasznált vezető és szigetelő anyagok fontossága, a geometria, a tökéletes hangzás és kép élmény elérése szerepelnek főbb céljaik között.
​Az AudioQuest kínálatában megtalálhatóak az egyszerű, de jó minőségű OFC kábelektől a Perfect Surface Silver high end minőségűig minden kategória, analóg, digitális, video, HDMI, hangsugárzó, táp, hangkar, install... kábel, átalakítók, csatlakozók és egyéb hasznos kiegészítők.


Kínálatunkban megtalálhatók a Bennic polipropilén fólia kondenzátorai. A remek minőségű, 5%-on belüli tűréssel rendelkező komponenseket elsősorban hifi hangsugárzó építőknek javasoljuk, hiszen a széles átlaghoz képest hallhatóan jobb teljesítményt nyújtanak, lényegesen hosszabb élettartam mellett. Boltunkban válogathat a legkeresettebb kapacitás-értékű kondenzátorok közül.
Az amerikai Cardas kínálatában rengeteg hifi kiegészítő és érdekesség található. Ezek első ránézésre voodo varázslatnak tűnhetnek, vásárlóink visszajelzése alapján viszont mindegyik hoz valamilyen minőségjavulást a jobb kapcsolódás, kevesebb nemkívánatos rezonancia vagy egyszerűen csak hatékonyabb készülék működés által. Többek közt speciális forrasztó ónt, zajzáró aljzat sapkát, csatlakozó adaptert, tisztító folyadékot és rezgéselnyelő fakockákat találhat Cardas kínálatunkban!
A Furutech márkát 1988-ban alapították, japánban. Elsősorban nagyon magas minőségű, OCC monokristályos réz alapanyagból kezdtek kábelt és csatlakozót gyártani. Célcsoportjuk a high end kategóriát értékelő és megfizető vevő réteg. Kiváló összekötő, hangsugárzó és tápkábeleik mellett kiváló RCA, XLR és táp csatlakozókat találunk kínálatukban, valamint táp elosztó, szűrő és stabilizátortokat, demagnetizáló és destatizáló készülékeket.

A Lessloss egy Litván cég, Kaunasból. A cégalapító Louis Motek (Liudas Motekaitis) zenész családból származik, már gyermekként sikeres zongorista, de később mégis inkább a szaxofon felé fordult – így játszott big-bandekben, nagyzenekarokban és népzenei formációkban egyaránt, majd egy stúdióban Pro Tools hangmérnökként vagy 10 évig. Itt ismerkedett meg a high-end világával, mely igen csak felkeltette érdeklődését.
​A másik tervező Vilmantas Duba villamosmérnök, mindig is érdeklődött a hangtechnika iránt. Litvániai és kaliforniai stúdiókban egyaránt dolgozott mint technikus – ám saját bevallása szerint mindig is az elektronikai alkotó munka jelentett számára a legnagyobb élvezetet. Már tíz éve tervez D/A konvertereket, hangstúdiók és audiofilek számára egyaránt. Így azután nem csoda, ha a LessLoss vezető mérnöki székében kötött ki. Amit kínál a cég portfóliója: DFPC (Dynamic Filtering Power Cable) Original és Signature sorozata, Firewall tápelosztó, Blackbody és egy Digitális kábel. Kevés termék, nagy szakértelem, rengeteg háttérmunka és kutatás, manufakturális gyártás! Igazi high-end!

A Neotech kábelek gyártását 1980-ban kezdték meg Tajvan szigetén, azóta a világ vezető OEM és ODM kábel gyártó cégévé váltak, de a mai napig megőrizték a saját márkanevet is. A fejlődés és gyártás során az igazi áttörést a ’90-es évek elején született új technológia bevezetése jelentette. Prof. Dr. Ohno a japán Chiba Institute of Technology professzora 1991-re fejlesztette ki és lett szülő atyja a róla elnevezett UP-OCC (Ultra Pure Ohno Continuous Casting), más néven monokristályos technológiával gyártot réz vagy ezüst kábel. Itt a speciális gyártási folyamat során a nyersanyagot (réz vagy ezüst) nyújtják, nagy tisztaságú és hosszú kristályszerkezetű anyag előállítását teszi lehetőve. Az így nyert anyagból készült kábelek kiváló vezető tulajdonsággal rendelkeznek, ehhez jön még természetesen a megfelelő szigetelés, geometria és a vezető felület. A kínálatban megtalálhatóak így az UP-OCC réz és ezüst analog összekötő és digitalis kábelek, valamint hangsugárzó és tápkábelek egyaránt.

Ha tüskét teszünk a hifi koponensek alá, az javít a hangminőségen. Emellett az is tény, hogy a tüske nyomot hagy a felületen, amelyen készülékeink állnak. Rengeteg talp létezik, amellyel kímélhetjük a padlónkat/hifi állványunkat, de a Soundcare szerint a tüske adja a legjobb hangot!
A fenti problémát úgy oldották meg, hogy kifejlesztettek egy új SuperSpike tüskét, amely hangot javító tulajdonsága mellett a felületekkel is kíméletesen bánik. Mára számos high end gyártó csomagol eleve Soundcare SuperSpike alátéteket a termékei mellé.