Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Audió & Videó csatlakozók

A legátfogóbb audió és videó csatlakozó választék Magyarországon

A kínálatunkban szereplő csatlakozók az audió-videó iparág viszonylatában a belépőszinttől a high end kategóriáig terjednek. Szabványos, hifi és házimozi komponenseken, stúdió-színpadtechnikai és televíziós eszközökön alkalmazott dugókat és aljzatokat forgalmazunk.

Audió és videó csatlakozók szerelése

Termékeink nagy része forrasztással rögzíthető a kábel végére. A speciális, magasabb igényekhez fejlesztett dugók forrasztás nélkül is szerelhetők (csavarozással vagy préseléssel). Az olyan termékek, mint egyes Neotech dugók vagy HDMI csatlakozók krimpelő fogóval szerelhetők a vezetékre. Ha szeretné technikus kollégáink segítségét igényelni, akkor budapesti műhelyünkben mi is segíthetünk az általunk forgalmazott kábelek és csatlakozók összeszerelésében.

Mitől függenek a csatlakozó árak?

A kábelekhez hasonlóan a csatlakozóknál is befolyásolja az árat, hogy milyen technológiákkal készül a vezetőanyag, mennyire komplex a csatlakozó belső szerkezete, tartalmaz-e speciális szigetelőanyagot (pl. teflon). Az olcsóbb csatlakozók bronz-ötvözetből készülnek és az érintkező bevonatát nikkel segítségével hordják fel, ez azonban mágnesezhetővé teszi a csatlakozót. A magasabb igényekhez, audiofil rendszerekhez szánt csatlakozók tisztább anyagokból (pl. OCC réz vagy akár színezüst) készülnek, ezek bevonatát nikkel nélkül hordják fel, ezért nem mágnesezhetők, ez az eljárás viszont némileg magasabb összegbe kerül.

Létező jelenség, de hangzásbeli különbség szempontjából szubjektív témakör a csatlakozók jelátvitelre gyakorolt hatása, mindenkinek a saját ízlésén és igényein múlik, hogy melyik terméket vagy márkát választja. Kínálatunkat folyamatosan igyekszünk olyan szinten tartani, hogy normál felhasználási körülmények mellett már a legolcsóbb termékek is tartós, megbízható működést tegyenek lehetővé.

Ha szereléssel kívánja megrendelni a csatlakozót, nyissa meg a termék adatlapját (a termék nevére kattintva)!

Top ajánlat

Audió & Videó csatlakozók

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 200 termék Lista nézet: