Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Kábel méterre

Méterre kapható kábel szaküzlet és webshop

Audió és videó kábeleket bárhol lehet vásárolni, de kevés olyan bolt létezik, amely kifejezetten e kategóriára szakosodott. A KáCsa Audió mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére, ha egyedi AV kábel készítés a cél. Amennyiben egyéni méretben keres vezetékeket otthoni hifi/házimozi rendszeréhez, hangstúdiójához, színpadtechnikai komponenseihez, akkor nálunk nagy eséllyel megtalálja. Ráadásul nemcsak egész méterben; igény szerint centire pontosan is kérheti a kábelt. A szerelést elvégezheti otthon, saját kezűleg, vagy akár technikusainkat is megbízhatja, hogy szakszerűen felszereljék Önnek az igénynek/szituációnak legjobban megfelelő csatlakozókat.


Melyik hang kábel kapható méterre?

Az jobb áttekinthetőség érdekében webáruházunkban külön menüpontba helyeztük a készre szerelt, illetve méterre rendelhető kábeleket. Ha Ön egyedi hosszban szeretne kábelt, akkor a „Kábel méterre” kategóriában böngészhet termékeink közül. Ezen belül vásárolható mikrofonokhoz, hifi komponensekhez, hangszerekhez vagy egyéb stúdiótechnikai komponensekhez alkalmas típus. Hifi készülék/hangsugárzó gyártók körében közkedveltek ún. „belső kábel” termékeink, amelyek nevükből eredően a komponenseken belüli jelátvitelre szolgálnak. A modern világ szokásaira való tekintettel fejhallgató kábeleket is értékesítünk javítás/tuning célra, a belépő szinttől egészen a high end minőségig.


Ha szerelve kéri...

Webáruházunkon használatával is kérheti úgy egyedi hosszúságú kábelét, hogy az végül készre szerelve érkezzen Önhöz. Ilyen esetben kosárba tétel előtt, a kiválasztott csatlakozó adatlapján kell bepipálni a „Szerelve kérem” opciót. A szerelési költségek az adott csatlakozó kivitelétől, illetve a szerelés nehézségétől függően változhatnak. Ha bizonytalan a kiszemelt hang kábel és dugó kompatibilitását illetően, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és technikus kollégáink örömmel segítenek!

Top ajánlat

Kábel méterre

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 169 termék Lista nézet: