Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Kábel méterre

Méterre kapható kábel szaküzlet és webshop

Audió és videó kábeleket bárhol lehet vásárolni, de kevés olyan bolt létezik, amely kifejezetten e kategóriára szakosodott. A KáCsa Audió mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére, ha egyedi AV kábel készítés a cél. Amennyiben egyéni méretben keres vezetékeket otthoni hifi/házimozi rendszeréhez, hangstúdiójához, színpadtechnikai komponenseihez, akkor nálunk nagy eséllyel megtalálja. Ráadásul nemcsak egész méterben; igény szerint centire pontosan is kérheti a kábelt. A szerelést elvégezheti otthon, saját kezűleg, vagy akár technikusainkat is megbízhatja, hogy szakszerűen felszereljék Önnek az igénynek/szituációnak legjobban megfelelő csatlakozókat.


Melyik hang kábel kapható méterre?

Az jobb áttekinthetőség érdekében webáruházunkban külön menüpontba helyeztük a készre szerelt, illetve méterre rendelhető kábeleket. Ha Ön egyedi hosszban szeretne kábelt, akkor a „Kábel méterre” kategóriában böngészhet termékeink közül. Ezen belül vásárolható mikrofonokhoz, hifi komponensekhez, hangszerekhez vagy egyéb stúdiótechnikai komponensekhez alkalmas típus. Hifi készülék/hangsugárzó gyártók körében közkedveltek ún. „belső kábel” termékeink, amelyek nevükből eredően a komponenseken belüli jelátvitelre szolgálnak. A modern világ szokásaira való tekintettel fejhallgató kábeleket is értékesítünk javítás/tuning célra, a belépő szinttől egészen a high end minőségig.


Ha szerelve kéri...

Webáruházunkon használatával is kérheti úgy egyedi hosszúságú kábelét, hogy az végül készre szerelve érkezzen Önhöz. Ilyen esetben kosárba tétel előtt, a kiválasztott csatlakozó adatlapján kell bepipálni a „Szerelve kérem” opciót. A szerelési költségek az adott csatlakozó kivitelétől, illetve a szerelés nehézségétől függően változhatnak. Ha bizonytalan a kiszemelt hang kábel és dugó kompatibilitását illetően, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és technikus kollégáink örömmel segítenek!

Top ajánlat

Kábel méterre

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 174 termék Lista nézet: