Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

RJ-45 (CAT)

Szerelhető RJ-45 csatlakozó Ethernet kábelekhez

Sokszor hallgat hálózati merevlemezről nagy felbontású zenéket? Rendelkezik egy magas minőségű, hálózatképes média lejátszóval? Vagy olyan aktív hangsugárzókat használ, amelyek közvetlenül csatlakoznak a helyi hálózathoz? Ha szeretné megbízható kábelezéssel megőrizni hangrendszerének minőségét, akkor az e célra optimalizált, méterre kapható RJ/E Cat kábel biztosítja, hogy komponensei minőségi jelátvitelben részesülnek!

Ebben a menüben megtalálhatók azok az RJ-45 (CAT) csatlakozók, amelyekkel az egyedi hosszúságban, tőlünk rendelt AudioQuest CAT kábeleket szerelni szoktuk. Amennyiben rendelkezik az összeszereléshez szükséges szerszámokkal, Ön is elkészítheti saját Ethernet kábelét!


Mitől függenek az RJ-45 csatlakozó árak?

A standard CAT kábel dugók egyszerű műanyag házzal rendelkeznek. A drágább modelleken fém burkolat is található, ezek a csatlakozó típusok szerelhetők fel a CAT6A vagy CAT7 fajtájú, árnyékolt kábelekre. Kínálatunkban található professzionális minőségű Telegartner csatlakozó is, amennyiben Ön a legmegbízhatóbb megoldást szeretné hálózati kábele számára.


Melyik a legjobb Ethernet kábel zenehallgatáshoz?

Természetesen sok esetben már egy alapszintű Ethernet kábellel is elérhető minőségi hangzás. Ha szeretne meggyőződni arról, hogy hoz-e javulást egy audió célra alkalmazott CAT kábel, akkor előzetes egyeztetést követően, a készleten lévő (készre szerelt, fix hosszúságú) Ethernet kábeleink tesztelésére is van lehetőség. Az otthoni kipróbálás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!


HA SZERELÉSSEL KÍVÁNJA MEGRENDELNI A CSATLAKOZÓT, AKKOR NYISSA MEG A TERMÉK ADATLAPJÁT (A TERMÉK NEVÉRE KATTINTVA) ÉS JELÖLJE BE A "SZERELVE KÉRI?" ROVATNÁL AZ "IGEN, KÉREM" OPCIÓT!

Top ajánlat

RJ-45 (CAT)

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 5 termék Lista nézet: