Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Gitárkábel

Gitár kábelek kézzel szerelve

Válasszon egyet remek ár/érték arányú, budapesti szaküzletünkben összeszerelt hangszerkábeleink közül! Az itt látható, igényes csatlakozókkal felszerelt kábelek sokféle hangszerrel (pl. elektromos gitár) vagy mikrofontípussal használhatók. Különböző hosszúságú, színű és csatlakozó szabványú opció közül válogathat, melyek minőségi oxigénmentes rézvezetőt és árnyékolást tartalmaznak. Az oldalon felsorolt hangszerkábel típusok mindegyikét rugalmas PVC köpeny fedi, ami (a precízen, KáCsa Audió technikusok kezei által felszerelt dugókkal) hosszú évek múlva változatlanul, megbízható működést nyújt.

Top ajánlat

Gitárkábel

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 4 termék Lista nézet:

Mitől függ a gitárkábelek ára?

Hasonló részletek befolyásolják az árat, mint egy hangfalkábel esetében. A csatlakozó anyaga és felületkezelése közéjük tartozik. Lehet nikkel vagy arany bevonatú. Az arany önmagában nem mágnesezhető, jobb korrózióvédelmet nyújt, ugyanakkor hosszabb távon a kopásokkal szemben ellenállóbb, mint az olcsóbb bevonatfajták. A hosszúság mellett a csatlakozófej kivitele, minősége ugyancsak ár befolyásoló tényező. Például a Neotech KM-6001-ből készített, rendkívül népszerű hangszer kábeleink magas minőségű L-alakú, 90 fokos Jack dugót tartalmaznak, ami a standard változatnál drágább, viszont praktikus megoldás gitárerősítőbe történő csatlakoztatáshoz. Összességében, ahogy terméklistánkban látható, a tömeggyártott alternatívákhoz képest kicsivel magasabb áron, de cserébe minőségi termékeket kínálunk.

Jack gitárkábel nemcsak rock zenéhez...

Az általunk készített kábelek kiválóan alkalmazhatók nemcsak gitárok, hanem más hangszerek és hangeszközök egymáshoz csatlakoztatására. DJ keverőpultok, szintetizátorok és elektroakusztikus hangszerek többsége ugyanilyen kábellel csatlakoztatható az erősítő vagy aktív hangfal bemenetéhez. Átalakító segítségével könnyen 3,5 mm méretűre módosítható, ami még több lehetőséget nyújt. Fontos: MIDI célra az itt felsorolt termékek nem alkalmazhatók!

Miben más, mint egy Soundking vagy Roland kábel?

Gyakran kérdezik vásárlóink, hogy az általunk kínált opciók jobbak-e egy Bespeco vagy Ernie Ball kábelhez képest? Csak általunk ismert termékekről tudunk véleményt, ajánlást nyújtani. A kábelre írt márkanév kevésbé számottevő a felhasznált anyagokhoz képest. Termékeink elsősorban abban különböznek az említett gitár kiegészítő gyártókétól, hogy mi ezeket sajátkezűleg szereljük meg. A tömeggyártott, legolcsóbb alternatívák fröccsöntött műanyag csatlakozóval készülnek. Azokhoz képest magasabb minőségű termékeket kínálunk, melyeken fém dugó található. A széles választékban csak kevés forgalmazó biztosítja, hogy a náluk kinézett kábeleket ki lehessen próbálni. Cégünk egyszerű, de jól bevált koncepciója, hogy szinte minden készre szerelt termékünk előzetes egyeztetést követően kipróbálható személyesen.

Ha egyedi hosszúságú hangszerkábelt keres...

Előzetes egyeztetést követően az itt szereplő kábelek bármelyikét egyedileg, tetszőleges hosszúságban (vagy eltérő dugókkal, például monó helyett sztereó Jack csatlakozóval) is elkészítjük Önnek! Rövid patch kábel készítését szintén vállaljuk! Ehhez e-mailben, telefonon, vagy személyesen történő, előzetes egyeztetés szükséges. Az elkészült kábelt átveheti budapesti audió kábel üzletünkben, vagy kérhet futárszolgálattal történő házhozszállítást is. További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!