Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Kész videó, audió kábelek

Milyen szerelt kábeleket kínálunk?

Szerelt kábeleinkkel tartós és minőségi összekötést valósíthat meg audió és videó berendezései (pl. Hifi vagy házimozi ejátszó, erősítő, hangfal, televízió, játékkonzol stb.) között. Válasszon kézzel gyártott és korszerű technológiákkal készült összekötő kábeleink közül!


Mennyit érdemes vezetékekre költeni?

Egyszerűbb, belépőszintű komponensek biztonságos beüzemelésére tökéletesen alkalmasak már a legolcsóbb termékeink is. Azonban ahogy számos teszt és vélemény igazolja, közép- vagy felsőkategóriás komponensek esetében szinte mindig jelentős kép/hangminőség javulás érhető el a jobb vezeték által. Ennek oka, hogy a drágább videó és audió kábelekben általában jobb minőségű vezetőanyag, fejlettebb árnyékolás és jelátvitel szempontból optimálisabb csatlakozó található. Nincsen arra bevett szabály, hogy mennyit érdemes kábelekre fordítani, de többnyire azt javasoljuk, hogy érdemes a komplett rendszer összegének 10-20%-át kábelezésre befektetni. A valóságb azonban leginkább csak az Ön ízlésén és lehetőségein múlik.


Szerelt kábel hosszúság kiválasztása

A legtöbb szerelt kábelt különböző hosszúságban kínáljuk. Ha a termék különféle hosszúságokban rendelhető, akkor ezt a terméknév alatti leírásban jelezzük. Ilyen esetben a termékek adatlapján, egyetlen kattintással választhatja ki az Önnek megfelelő hosszúságot.

Top ajánlat

Kész videó, audió kábelek

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 577 termék Lista nézet: