Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Furutech

Minél magasabb színvonalú hifi vagy házimozi hangrendszer építése a cél, annál fontosabbá válnak az adott rendszer komponensei. A legtöbb készülékláncnál a jelátvitelért felelős kábelek, csatlakozók és hálózati eszközök szorulnak háttérbe, pedig ezek minősége is jelentősen befolyásolhatja az eredményt. A japán székhelyű Furutech kimagasló minőségű audió és videó kábeleket, csatlakozókat és elektromos hálózati komponenseket fejleszt és gyárt azoknak, akik igenis adnak a részletekre.

Több egyéni technológia is köthető a Furutech nevéhez. Ilyen például a nano-kristályokon alapuló NCF formula, egy speciális piezo-elektromos anyag, amely megtalálható számos termékükben. Sok kábel készítő dönt Furutech csatlakozó választása mellett, köszönhetően a példaértékű japán minőségnek, amely minden termékükön megfigyelhető, miközben az RoHS követelményeknek is megfelelnek.

Az Alpha folyamat ugyancsak Furutech sajátosság, melynek során MINDEN fémelemet folyékony nitrogénnel kondícionálnak, -196 és -250 fok között tartva, hogy az anyagok molekuláris szerkezete homogénné váljon. Ez jobb elektromos vezető tulajdonságot eredményez, ami a tápellátás és jelátvitel során egyaránt előnyt jelent. Második lépésben demagnetizálják az anyagot, hogy a dinamika és felbontás tovább javuljon. A Furutech termékekben ár és kategória szerint PCOCC, μ-OFC, tiszta réz, foszfor bronz és ezüst vezetők találhatók. Ha Ön a tiszta jelátvitelt keresi, akkor javasoljuk e gyártó termékeit!

Top ajánlat

Furutech

Rendezés: ABC Népszerű Ár Akciós Kiemelt Új Megjelenítve: 1-24Összesen: 216 termék Lista nézet: