Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Hamarosan jön a Niagara 1200 hifi tápszűrő
  2019. MÁJUS 23.

  Hamarosan jön a Niagara 1200 hifi tápszűrő

  Az AudioQuest Niagara 1000 hálózati zavarszűrőt már sokan megszerették, viszont az eszköz kialakítása, elhelyezhetősége nem túl praktikus. Az új formatervvel készülő 1200 sokkal több helyen elfér anélkül, hogy nagyobb összegbe kerülne.

  A Niagara 1200 a váratlan sikereket elért Niagara 1000 hifi elosztó frissített változata. A legegyértelműbb különbség az új modell texturált, világosszürke külseje, amely kevésbé szedi össze a port és ujjlenyomatokat. Másfelől a magasságot jelentősen csökkentették, így a zavarszűrőt hagyományos hifi készülékként helyezhetjük el állványunk vagy médiabútorunk polcán. Az eszköz tetszőlegesen állítható lapjára és élére is, így szűkebb helyeken (pl. hifi állvány és fal közé) is elhelyezhető.

  Az elektromos tápszűrőn található egy új, hetedik magas áramú kimenet is. Mivel utóbbiból így kettőt is használhat, csatlakoztathatja hozzá mélyládáit, egycsatornás végerősítőit vagy aktív hangsugárzóit (a Niagara 1000 tápszűrőn csak egy ilyen kimenet volt). A Niagara 1000, 5000 és 7000 high end hifi tápszűrőkhöz hasonlóan az 1200 is kondenzátor formáló technológiákat használ, amelyek jelentősen javítják a linearitást és csökkentik a torzítást. Ultra-alacsony ellenállású tömör magos kábelezése és alacsony ellenállású elektromos ki- illetve bemenetei ezüstözött, magas tisztaságú berillium rézből készült érintkezéseket tartalmaznak a lehető legjobb zajszűrés érdekében. A hifi elosztó hatékonyságát az AudioQuest saját szabadalmú föld-zaj elnyelő rendszere is tovább növeli.

  A Niagara családtól megszokott módon az 1 200 is rendelkezik túlfeszültség védelemmel és túlfeszültség esetén kikapcsol, így minden vele összekötött A/V rendszert véd a váltóáram jelugrásaitól. Az elektromos tápszűrő várhatóan 2019. 2. negyedévében kerül forgalomba. Ára a Niagara 1000 zavarszűrővel megegyező lesz, természetesen európai „Schuko” csatlakozókkal szerelt változat is fog készülni. Érkezést követően a termék megvásárolható lesz szaküzletünkben, előzetes egyeztetést követően otthoni tesztelés is lehetséges!

  • 7 váltóáramú kimenet: 2 magas áram, 6 lineárisan szűrt
  • Saját szabadalom szerint készített földzaj elnyelő rendszer
  • Irányhelyes ultra-alacsony ellenállású tömör magos kábelezés
  • Ultra-lineáris AudioQuest AC RF szűrő kondenzátorok
  • Lineáris zajelnyelő technológia
  • Túlfeszültség védelem: ingadozásokkal és jelugrásokkal szembeni védelem egészen 6 000V/3 000 A-ig
  • Túlfeszültség védelem automatikus újraindítással
  • Low-Z (alacsony ellenállású) NRG ezüst/berillium tápcsatlakozók

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: