Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • klangBilder 2019 hifi kiállítás
  2019. NOVEMBER 08.

  klangBilder 2019 hifi kiállítás

  Szeretettel meghívjuk Önt a bécsi klangBilder kiállításra! A 20. Alkalommal megnyíló rendezvény Ausztria legnagyobb Hi-Fi témájú nyilvános eseménye - naná, hogy mi is ott leszünk!

  A magas népszerűségű klangBilder hifi kiállítás idén a “Dreh Auf! - Kapcsolj Be!” mottóval hívja fel mindazok figyelmét, akik az extrém szinten lenyűgöző zenehallgatási élményt keresik. 

  KáCsa Audió a klangBilder kiállításon 

  Szerettünk volna a korábbi évekhez képest kicsit rendhagyóbb módon megjelenni a nagyközönség előtt, ezért nem csak legjobb audió kábel és csatlakozó választékunkat visszük ki a kiállításra (amiből vásárolni is lehet majd a helyszínen), hanem egy kis zenét is! 

  KÁBEL DEMÓ MINDEN NAP! 

  A személyes megtapasztalás a hifi világában kulcsfontosságú. Ezért úgy döntöttünk, hogy egyszerű demonstrációt tartunk. Minden nap A/B tesztelést fogunk végezni, megmutatjuk, hogy milyen különbség érzékelhető olcsóbb és drágább kábelek között. A demózáshoz KáCsa és Neotech termékeket fogunk használni B&W 705 S2 állványos hangsugárzók (amelyeket az Aymara Kft. biztosított) és magyar gyártású Audio Hungary Qualiton A50i elektroncsöves erősítő támogatásával! A forrás készülék egy Cambridge Audio CXN V2 lesz, az Audiophile Szalon jóvoltából!

  Várjuk Önt is szeretettel az Arcotel Kaiserwasser szálloda 518-as szobájában! Akár termékeinket ismerné meg közelebbről, akár saját rendszere kábelezésével kapcsolatban kérne útmutatást, kollégáink a tőlük megszokott módon, a lehető legjobb tanácsokat igyekeznek nyújtani! 

  A klangBilder hifi kiállításról 

  A háromnapos osztrák rendezvény a legújabb és legjobb, zenehallgatásra szánt eszközök és megoldások főtere. Ennek megfelelően az iparág valamennyi kategóriája, hangfalak, erősítők, lejátszók (vagy esetünkben az önfeledt zenehallgatás alapját képező minőségi kábelek és csatlakozók) egyaránt megtalálhatóak itt. 

  A kiállítás alapvető rendeltetése, hogy az otthoni életterekhez hasonlóan, hotelszobákban összeállított hangrendszereken keresztül mutatja be a minőségi zenehallgatásra született eszközöket és megoldásokat. 40 hotelszobában szétosztva lehet kipróbálni napjaink zene-ínyenceknek készült megoldásait. A különbségek kihegyezik az Ön érzékeit és - az internetes informálódástól eltérően - saját megítélése szerint találhatja meg a legjobb hangzást. 

  Szerezze meg a jegyét még ma! Hivatalos regisztráció itt, a wien-ticket rendszerben lehetséges! 

  A kiállítás ideje: 2019. November 22-24 (péntek, szombat, vasárnap) 

  Nyitvatartás: Péntek (13:00-20:00), Szombat (10:00-19:00), Vasárnap (10:00-18:00) 

  Helyszín: Das Arcotel Kaiserwasser Wien befindet sich in der Wagramer Straße 8, 1220 Wien 
  (Google térkép nézet ide kattintva

  Üdvözlettel, 
  A KáCsa Audió csapata 

  klangBilder hifi kiállítás az Arcotel Kaiserwasser szállodában

  Rövid beszámoló a klangBilder 2019 kiállításról

  Az 518-as szobában mosolygó munkatársak, kellemes zene és KáCsa/Neotech termékek serege fogadta a látogatókat. A korábbi kiállításokkal ellentétben most rendhagyó módon zenét is vittünk, hogy A/B összehasonlító jellegű kábel bemutatókat tudjunk tartani.

  Hálásak lehetünk az itthoni high end hifi készülékgyártó Audio Hungary felé is, hiszen az ő jóvoltukból egy QUALITON A50i csöves erősítő segített a hangfalak hajtásában. A Magyarországon tervezett és gyártott készülék volt szobánk egyik fő dísze, büszkén mondhattuk rá, hogy magyar termék!

  Külön köszönet az Audiophile Szalonnak, amiért voltak olyan segítőkészek és kölcsönadtak egy Cambridge Audio CXN V2 típusú hálózatképes zenelejátszót! Így nagyon gyorsan tudtuk cserélgetni a teszteléshez használt zeneszámokat, hiszen nem kellett folyamatosan CD lemezeket váltogatnunk.

  Ugyanakkor több olyan látogató is volt, akik hozott zenei CD-iket szerették volna meghallgatni. Erre is volt lehetőség egy Rotel CD14 lejátszónak köszönhetően. Utóbbit az Aymara Kft. biztosította nekünk épp úgy, mint a hófehér Bowers & Wilkins 705 S2 állványos hangsugárzókat. Ezért nekik is köszönet jár!

  Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a klangBilder szervező csapatának a jó hangulatot és a gördülékeny logisztikát! Sok tapasztalattal gazdagodtunk, melyeket itthon és a következő kiállításon is kamatoztatni tudunk majd annak érdekében, hogy a látogatóink még jobban érezzék magukat!

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: