Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Minőségi csatlakozók Taiwan-ból!
  2019. SZEPTEMBER 09.

  Minőségi csatlakozók Taiwan-ból!

  A legjobb audió kábel csatlakozókat szeretnénk biztosítani vásárlóinknak - azoknak is, akik valóban high end színvonalra vágynak. Ezért mostantól nálunk is megtalálhatóak az Aeco remek minőségű termékei!

  ​Aeco csatlakozók története 

  Dunát lehetne rekeszteni a hifi csatlakozó gyártókkal. Azonban vannak olyan minőség megszállottak, akik csak a high end minőség elegendő. Megértjük őket, ezért mi is kíváncsiak kutatunk, hátha találunk izgalmas megoldásokat. Az egyik müncheni HIGH END kiállítás alkalmával találkoztunk az Aeco nevű cég standjával. Kevés csatlakozót pakoltak ki az asztalukra, de már messziről, ránézésre meg tudtuk állapítani, hogy nem holmi koppintott, silány utánzatokkal, hanem láthatóan eredeti és jól átgondolt termékkel készültek. Szépen kidolgozott aljzataik, a csavaros illesztések precíz felépítése és az igényes anyaghasználat meggyőzött minket arról, hogy elkezdjük az Aeco csatlakozók magyarországi forgalmazását. Hogy a hifi építőknek maradandó értéket közvetítsünk.

  A taiwani Aeco termékei a kompromisszumot nélkülöző audiofileknek készültek. A viszonylag fiatal, 2010-ben alapított márkát 30 évnyi gyártási és fejlesztési tapasztalat után alapította az Aec Connectors Co. LTD nevű cég. Az Aeco kizárólagos célja, hogy a high end minőséggel kapcsolatos elvárásokat kielégítse, a legfejlettebb technológiák alkalmazásával. 

  Audiofil elvárások szerint készítve 

  Az Aeco kínálatában beépíthető aljzatok és audio kábelre szerelhető dugók egyaránt találhatóak. Mindegyik termékre jellemző az igényes kialakítás és a hangzást segítő anyaghasználat. Utóbbi alatt értendő az egyetlen darabból álló, csekély tömegű, legalább 99% tisztaságú tellurium réz vezetőt, melynek akusztikai jótékonyságára már más neves csatlakozó készítők is felfigyeltek. Emellett az Aeco csatlakozók nagy része csavarozós kialakítású, tehát forrasztás nélkül is szerelhető. Ez azért előnyös, mert a közvetítendő jelnek nem kell a forraszanyagon is “átutaznia”, ezáltal kevesebb torzulással ér célba.

  Itt az első trió! 

  Az első Aeco szállítmány már meg is érkezett budapesti szaküzletünkbe. Jelenleg az ABI-0611G banándugós hangfal csatlakozót, továbbá az ABP-1111G banándugót és az ARJ-4045G RCA aljzatot találhatja meg nálunk. Ezek mindegyike aranyozott borítású, de igény esetén ródium bevonatos kiadások is rendelhetők belőlük. További részletes leírást és szerelési útmutató érhető el a termékek nevére kattintva!