Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Új RCA elosztók és adapterek
  2020. JÚLIUS 30.

  Új RCA elosztók és adapterek

  Az Y-RCA adapterrel egy analóg audió csatorna jele ketté osztható. Így oldható meg például, hogy egy házimozi erősítő aktív SUB kimenetéhez két mélysugárzót csatlakoztassanak. Természetesen sok más célra is alkalmazható.

  RCA-Y adapterek léteznek tömör fém/műanyag házas vagy kábeles kivitelben. A kábeles, avagy"lengő" adapter olyan szempontból jobb, hogy kevésbé terheli, feszíti a készülékek aljzatát.  

  Célunk olyan RCA adapterek tervezése volt, amelyek ár/érték arányban kedvezőbbek a már kínálatunkban lévő, vagy más gyártók által kínált, drágább megoldásokhoz képest.

  Az OFC réz kábelt tartalmazó KCE-RCA-YF (baloldali fotón) és KCE-RCA-YM (jobboldali fotón) Y-RCA adaptereket fém házas, aranyozott RCA csatlakozókkal szereljük. A kábelt rugalmas LSV Y-idomba építjük a rugalmasság és tartósság érdekében.

  Az OCC réz kábelt tartalmazó KCO-RCA-YF (baloldali fotón) és KCO-RCA-YM (jobboldali fotón) adaptereket is fémházas csatlakozóval szereljük. Ehhez a NECH-3001 kábelt alkalmaztuk, amely könnyű, rugalmas és jobban megőrzi a hangminőséget.

  KCO-RCA Jumper - Integrált erősítőkön lévő RCA aljzatok összekötésére szolgáló áthidaló Jumper. Egyedi tervezés az U-alakú dugók helyettesítésére, aranyozott fémházas RCA dugókkal és NECH-3001 Litze-szerkezetű OCC réz kábellel. A csomag egy párat tartalmaz.

Nighthawk
2018. AUGUSZTUS 01.

Nighthawk

Lessloss újdonságok
2022. JÚLIUS 26.

Lessloss újdonságok

Optikai kábel teszt
2023. JANUÁR 10.

Optikai kábel teszt