Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • SoundCare hangfaltüske gyakori kérdések
  2019. JÚLIUS 20.

  SoundCare hangfaltüske gyakori kérdések


  Kérdés: Miért használjak hangfal tüskét?

  Válasz: A tüskés alátét megállítja az akusztikai visszacsatolást. Amikor zenét játszik le, a padló, a falak, a polcok, tárgyak stb. apró mozgást végeznek, ami visszahat a készülékekre és az előállított hangra. Azáltal hogy tüskékre helyezi az eszközeit, hatalmas tömeg kerül kis alapterületre. Ahogy bizonyára Ön is tudja, egy nehezebb tárgyat sokkal nehezebb megmozdítani. Az eredmény sokkal jobb hang feszesebb basszussal és tisztább középső frekvenciákkal.

  Kérdés: Mekkora terhelést bír ki egy hangfaltüske?

  Válasz: Ezt leteszteltük egészen 400 kg terhelve egyetlen alátétet. Ekkor az alátét acél betétje 0,02 mm-t deformálódott, ami nagyjából semmi. Maga a tüske ekkora terhelésen még egyáltalán nem változik. Ezt az óriási terhelést úgy értük el, hogy a tüskét golyós csúccsal készítettük, a hangfal tüske alátét közepén lévő kráter közepét pedig laposra. Így maximális erő valósul meg minimális érintkezési felületen. Biztonságosan terhelheti a tüskéket még a legnehezebb hangsugárzókkal vagy hifi készülékekkel is.

  Kérdés: Miért csak három öntapadós tüskét tartalmaz egy csomag?

  Válasz: Három tüske sokkal stabilabb kapcsolatot létesít a földdel akkor, ha nem lehet őket külön-külön beállítani. Nagyon ritka, hogy az eszköz ne legyen kellően stabil három türkével. A hifi komponensek 98%-a három tüskével működik a legjobban. A maradék 2%-hoz extra darabokat kell vásárolnia.

  Kérdés: Mi egy superspike tüskés alátét élettartama?

  Válasz: A Superspike acélból és nagyrészt cinkből készült. A cink tehetetlen folyadék amely nagyon hatékonyan állítja meg a rezonanciákat. Az acél könnyen statikussá válhat, a cink azonban idővel változik. A Superspike hangfaltüskéket számos teszttel vizsgáltuk, amelyek normál használat esetén 10 éves periódust szimulálnak. Ezt követően nem történt az anyagokban mérhető változás. Az élettartama legalább 20 év lesz és a tüskéktől mindvégig jobban fog szólni az Ön hangrendszere.

  Kérdés: A Soundcare Superspike hangfal alátét jobbá teheti a házasságomat?

  Válasz: hát, vélhetőleg nem, de vannak olyan vásárlók, akik hálásak voltak nekünk a jó termékért és említették, hogy ez megmentette a házasságukat. Most már mozgathatják a hangfalakat anélkül, hogy összekarcolnák a padlót.

  Kérdés: A Soundcare Superspike jobbá teheti a szomszédommal való kapcsolatomat?

  Válasz: Igen, lehet. Ha tüskéket tesz a hangfalai alá, azzal megállítja a hangfalakból a padlóra továbbított rezgéseket, ezáltal a többiszobába sokkal kevesebb zaj jut.

  Kérdés: A Soundcare Superspike hangfaltüske egy szexi termék?

  Válasz: Hát, attól függ, honnan nézi. Az viszont bizonyos, hogy a FEF (Feleség Elfogadási Faktor) sokkal magasabb, mint a hagyományos tüskéknél. Az eszközei jobban fognak kinézni, és még ha nem is ez a készülékek fő funkciója, kiegészítőként mindig jól jön.

  Kérdés: A Soundcare Superspikes hangsugárzó alátét jobban szól, mint az átlagos tüskék?

  Válasz: Az biztos, hogy a tüske jobb, mint bármi más, amit a hifi komponensek alá helyez. Az átlagos tüskék és a Soundcare SuperSpikes hangfaltüskék alapvetően ugyanazt a szerepet töltik be. Viszont egyes vásárlók és hifi őrültek azt mondták nekünk, hogy hallják, hogy az eszközeik még jobban teljesítenek a Soundcare tüskével, mint a hagyományos tüskékkel. Tesztek is igazolják ezt az eredményt. Azzal magyarázható. hogy a tüskében sok cink található, amely a tüske saját rezgését akadályozza meg. A különbség csak elhanyagolható lesz.

  Soundcare 00201 – alátét hifi komponensekhez
  Öntapadós (csavarmenet nélküli, felragasztható kivitelű) vibrációcsökkentő hifi alátét. ABS házba zárt, acél és cink anyagokból készült hangfal tüske, amely hifi komponensek, CD- és lemezjátszók, valamint aktív mélyládák alá helyezve is segít javítani a hangminőségen.

  Soundcare 00101 – tüskés alátét hangsugárzókhoz

  M6 méretű csavarmenettel szerelt hangfal tüske. Az átlagos alátétekhez képest jobb hangot eredményez és nem karcolja össze a padlót. Kidolgozottabb basszus, sztereó tér és kevesebb torzítás. Egy csomag 4 db tüskét tartalmaz.

  Soundcare 00205 – high end tüskés alátét

  High end hangfaltüske, amely menet nélküli hangfalakkal, hifi eszközökkel is gond nélkül használható. Öntapadós felületével a hangsugárzó aljára is ragasztható. A minőségi, edzett acél tüske és a cink/enyhe acél alátét jobb hangszínpadot és kontrolláltabb mély hangokat eredményez. Egy csomag 3 db-ot tartalmaz.