Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Új RCA dugók, amiket Önök terveztek!
  2019. JÚLIUS 25.

  Új RCA dugók, amiket Önök terveztek!

  Az évek során vásárlóink és partnereink megosztották velünk hasznos tapasztalataikat. Észrevettük, hogy specifikus igényeik voltak, meglévő termékkínálatunkhoz képest magasabb elvárásokkal.

  Az évek során vásárlóink és partnereink megosztották velünk hasznos tapasztalataikat. Észrevettük, hogy specifikus igényeik voltak, meglévő termékkínálatunkhoz képest magasabb elvárásokkal. Ezért elfogadtuk a tanácsokat. Az Önök tanácsait. Ezután gondossággal megterveztünk három teljesen új RCA csatlakozót. Az eredmény gyönyörű és előnyös funkciókkal rendelkező termékek triója lett. Mert nem csak az audió kábel, hanem a csatlakozó minősége is számít. 


  KáCsa RP-85GT 

  Csavarral rögzíthető (forrasztás nélkül szerelhető), aranyozott dugó forgatással zárható házban. Nem kétséges, szépséges! 

  Termék adatlapja ›› 


  KáCsa RP-80GT 

  Az egyik legkönnyebb RCA dugó, amelyet valaha terveztünk. A lehető legkevesebb fémet használtuk fel hozzá, ami nemesebbé teszi a hangzást. 24K aranyozott bevonattal, stílusos matt fekete házban. 

  Termék adatlapja ›› 


  KáCsa RP-85ST 

  Az RP-85GT ezüstözött megfelelője. És amit még nem említettünk: mindhárom csatlakozó nikkel-mentes, nem-mágnesezhető, így ezen a típuson is közvetlenül felhordott ezüstréteg látható. Komoly kihívó! 

  Termék adatlapja ›› 

  Mindhárom RCA dugó rendelhető webáruházunkban és megtalálható szaküzletünkben is, részletesebb termékinformációkért kattintson a fenti linkekre!  Javaslat: vásárlás előtt győződjön meg a csatlakozóhoz választott audió kábel vastagságáról (befogadó méretek megtalálhatók a dugók adatlapjain)!