Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en
 • Nyári AudioQuest kábel újdonságok és tudnivalók
  2019. JÚLIUS 15.

  Nyári AudioQuest kábel újdonságok és tudnivalók

  A csendes nyári időszak ellenére az AudioQuest sok újdonságot jelentett be, melyeknek egy része már most is rendelhető, a másik része, több régóta várt termék is (pl. USB Type C kábelek!) pedig hamarosan elérhető lesz kínálatunkban.

  Frissülnek a Castle Rock hangsugárzó kábelek

  Novemberben érkezik a Castle Rock-ot leváltó utód, és annak ellenére, hogy az AudioQuest bőséges mennyiségű Castle Rock-ot őrzött meg a friss modell érkezéséig, az elmúlt 2 hónapban váratlanul megnőtt rá az igény, így e típusból a raktárkészletük teljesen kifogyott. Jelenleg még egyetlen készre szerelt, 2 x 3 méteres hosszúságú Castle Rock hangfalkábelt tartunk bemutatótermünkben, aki régóta szemezget már vele, annak elérkezett a vissza nem térő alkalom!

  Frissítés az NRG tápkábel szériában

  Az NRG sorozat legújabb belépő tagjai az Y (már megérkezett, rendelhető, 1/2/3 méteres hosszúságban) és Z modellek. A nyár közepére/végére várható NRG Z több technológiát is tartalmaz, amelyeket a Storm sorozatból örökölt (részletesebb leírás a termék oldalán). Kérjük, vegyék figyelembe, hogy még a 2-pólusú (ún. borotva vagy magnó tápcsatlakozós) kábel végére is földelt Schuko villásdugót szereltek! Utóbbi oka, hogy mindegyik kábelben megtartották a föld szálat, hogy csökkentsék a belső zajt.

  dőközben megérkeztek a zászlóshajó Dragon Source (kifejezetten alacsony áramigényű forráseszközök, pl. CD-játszó, DA konverter tápellátásához) és Dragon High Current (magas áramigényű komponensekhez, pl. végerősítők, házimozi erősítők, mélyládák stb.) kábelek is, raktárról vihetők különböző hosszúságokban!

  Rocket 11 és 22 hangfal kábelek

  E két modell már meg is érkezett, megvásárolhatók szaküzletünkben fekete vagy fehér színű köpenyben (és rendelhetők webáruházunkból) ill. 2 x 3 méteres, otthon tesztelhető minta darabokkal is rendelkezünk.

  USB Type-C kábelek

  Végre az AudioQuest is készít USB C kábeleket! Az első modellek (melyekből az első szállítmány várhatóan július végén ill. augusztus elején fog érkezni) Carbon és Diamond szériások lesznek 1,5 méteres hosszúságban (nem csak A-C hanem C-B végű kiszerelésben is kapható lesz), utánuk következnek majd a kedvezőbben árazott Forest és Cinnamon családok.

  Megjegyzés: Ugyan jelen pillanatban nem tartunk C végű kábeleket, de AudioQuest A-C adapterünk segítségével valamelyest áthidalható ez a probléma.

  Jelezni fogjuk közösségi felületen és hírlevélben, amint megjöttek az újoncok. Kövessen minket Facebook-on, hogy elsőkézből értesüljön legújabb termékeinkről!